Zoom image

Apă de colonie Trafalgar 100 ml Truefitt&Hill

Gama de produse Truefitt & Hill vine cu arome plăcute și diferite față de tot ce ați mirosit până acum!

Numele produsului provine de la celebra bătălie de la Trafalgar ce a avut loc în anul 1805 și a fost câștigată de flota britanică, condusă de amiralul Nelson, iar cel înfrânt a fost Napoleon Bonaparte, aflat în fruntea flotei franco-spaniolă.

De mai bine de 200 de ani, cel mai bun parfumier și barbershop din Londra ne oferă cele mai fine produse izvorâte din tradiția și istoria Angliei.

  • 258.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    10000000112

Numele produsului provine de la celebra bătălie de la Trafalgar ce a avut loc în anul 1805 și a fost câștigată de flota britanică, condusă de amiralul Nelson, iar cel înfrânt a fost Napoleon Bonaparte, aflat în fruntea flotei franco-spaniolă.

Aromat, subtil și captivant, Trafalgar își dezvăluie moștenirea distinsă prin note puternice de cedru și lemn de santal completate de subtile arome de iasomie și mirodenii.

Apă de colonie în recipient de 100ml.

Primul barbershop din lume datează din 1805 și aparține companiei Truefitt & Hill.  

Produsele Truefitt & Hill le oferă bărbaților calitatea și prestigiul fără egal, dar și plăcerea de a arăta și de a se simți ca niște adevărați lorzi.

Printre clienții companiei se numără aproape toți bărbații Familei Regale Britanice incepând cu regele George al III-lea, numeroși membri ai Familiilor Regale Europene, politicieni faimoși precum Sir Winston Churchill, William Gladstone - the Duke of Wellington, dar și nume celebre precum Charles Dickens, Orcar Wilde, Alfred Hitchcock, John Wayne, Frank Sinatra, Fred Astaire și Cary Grant.