Zoom image

Klar Ladies săpun de ras pentru femei (110g)

Săpun de ras special pentru femei!

Klar-Ladies este săpunul creat pentru îngrijirea personală a femeilor. Este perfect pentru rasul umed și pentru femeile cu piele sensibilă.

Pe lângă protecția pielii, săpunul are un miros delicat cu arome de lotus și ghimbir și oferă o experiență de neuitat. Klar Ladies este un săpun pe bază de plante.

  • 155.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    KL

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.