Previous image Next image
Zoom image

Aparat de bărbierit Timor Solingen 1325 în trusă de piele

Calitatea face diferența.

Aparatele de bărbierit Timor-Solingen sunt cele mai prietenoase cu pielea feței și cel mai puțin agresive.

Unghiul lamei și faptul că ascund cea mai mare parte a acesteia lăsând în exterior doar atât cât trebuie din lamă, fac din aparatele de bărbierit Timor alegerea perfectă pentru cei cu tenul sensibil sau pentru cei care nu au mai folosit niciodată un aparat de bărbierit clasic.

Timor oferă un bărbierit de excepție.

Din 1920, Giesen & Forsthoff, Solingen, produce aparate de înalte calitate. Fabricate anterior în mod exclusiv ca echipamente profesionale pentru stiliști, astăzi, acestea sunt oferite și pentru uz personal.

Renumitul oțel și lamele Solingen produse de Giesen & Forsthoff sub marca Timor sunt acum disponibile în toate produsele firmei: aparate de bărbierit, brice, truse de manichiură și faimoasele lame pentru aparatele clasice de bărbierit.

Produsele Timor sunt produse exclusiviste, “Made in Germany”, de cea mai bună calitate.

(Prețul aparatului este redus cu 15%).

  • 349.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    1325p

Timor 1325 este unul dintre cele mai frumoase aparate de bărbierit produse vreodată. Trusa de piele cu care vine îl transformă într-un cadou minunat.

O adevărată operă de artă, aparatul este perfect echilibrat pentru un bărbierit de excepție. Aparatul vine în pachet cu o trusă de piele (utilă pentru transport) și 10 lame Timor.

Mânerul este din oțel, texturat, ceea ce face ca aparatul să nu alunece în mână.

Lungime mâner: 10 cm.

Greutate: 84 g

Piaptăn închis.

Made in Germany.