Zoom image

Pămătuf Muehle cu păr de bursuc (pure badger) și mâner din rășină

În anul 1945 ia naștere la Stützengrün, în Saxonia, compania germană Muehle. 

Astăzi, Muehle este unul dintre cei mai valoroși producători de aparate de bărbierit, săpunuri și creme de bărbierit, pămătufuri și aftershave.

  • 175.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    81M336

Păr natural de bursuc, calitate solidă pentru cei care doresc un efect de masaj în timp ce se pregătesc să se bărbierească. 
Mânerul este din rășină.

Țara de origine : Germania

Pămătuful este la fel de important ca aparatul de bărbierit sau săpunul. Cel mai bun pămătuf este cel din păr de bursuc; sunt 4 tipuri de pămătuf din păr de bursuc: pure badger, best badger, super badger și, în cele din urmă, silvertip badger, care este cel mai scump și cel mai bun pămătuf. 

Acesta pregătește pielea pentru un bărbierit confortabil, având rolul de a întinde săpunul (crema) pe față și de a obține un strat bogat și emolient de spumă. De asemenea, acesta exfoliază pielea moartă pregătind cu adevărat fața pentru bărbierit.

Mod de folosire: Clătiți cu apă caldă fața și gâtul, creați spumă din abundență folosind pămătuful și cremă sau săpun pentru bărbierit, bărbieriți folosind ușor aparatul, apoi clătiți.

După folosire clătiți aparatul și pămătuful cu apă curată și lăsați-le să se usuce natural, pe suport, intr-un spațiu cât mai deschis - acest lucru previne formarea mucegaiului pe pămătuf și deteriorarea datorată umidității; nu se recomandă stoarcerea pămătufului cu ajutorul degetelor deoarece în timp poate duce la desprinderea firelor de păr din mâner.

SFAT: Clătiți bine fața cu apă rece după bărbierit pentru inchiderea porilor. Protejați-vă pielea prin aplicarea unui balsam hidratant după bărbierit, fără alcool. Astfel, fiecare bărbierit devine ulterior mai confortabil și mai plăcut.