Zoom image

Săpun cu ulei esențial de portocale (heart)

Săpunul Klar Heart-Orange este rafinat și conține ulei esențial de portocale, pur natural. Are de asemenea și note de lămâie și oferă un efect de regenerare a corpului; miroase foarte plăcut și face o spumă ușoară, curățând bine corpul. Obținut din uleiuri vegetale, pure, ecologice.

Greutate: 65g

  • 19.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SU/ip

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător de săpun din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.