Zoom image

Săpun de bărbierit Klar Classic, 110 g

Săpun de bărbierit cu note citrice-picante.

Cu săpunul Klar abia aștepți să te bărbierești!

Klar Classic este un săpun rafinat, cu o puternică tentă masculină, pe bază de plante.

Săpunul produce o spumă cremoasă și bogată care protejează pielea în timpul bărbieritului. Special creat pentru tenul sensibil, transformă bărbieritul în plăcere pură.

Săpunul este livrat într-un ambalaj fin, dar robust, din aluminiu care vă ajută să-l transportați atunci când călătoriți.

Video - obținerea spumei folosind săpunul de bărbierit Klar: https://www.youtube.com/watch?v=vRVUNjD0njY

 

  • 135.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    CLS

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.