Zoom image

Săpun de bărbierit Klar Lemon, 110 g

Exotic și revitalizant.

Cu săpunul Klar abia aștepți să te bărbierești! 

Klar Lemon este un săpun rafinat cu note proaspete de lămâie. Uleiul esențial de lămâie are un efect revitalizant și lasă o notă exotică pe piele. Uleiurile vegetale de calitate superioară din săpun ne ajută să obținem un bărbierit minuțios și de lungă durată. Săpunul convinge printr-un randament ridicat și o spumă cremoasă, bogată și ușoară care protejează pielea sensibilă.

Săpunul este livrat într-un ambalaj fin, dar robust, din aluminiu care vă ajută să-l transportați atunci când călătoriți.

Video - obținerea spumei folosind săpunul de bărbierit Klar: https://www.youtube.com/watch?v=vRVUNjD0njY

  • 135.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    LMN

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.