Zoom image

Săpun de bărbierit Klar Sport, 110 g

Aromă proaspătă, sport.

Cu săpunul Klar abia aștepți să te bărbierești!

Klar Sport este un săpun bazat pe ingrediente din plante la care am adăugat arome proaspete, sport. Își dovedește calitatea producând o spumă cremoasă, bogată și ușoară care protejează pielea sensibilă.

Săpunul este livrat într-un ambalaj fin, dar robust, din aluminiu care vă ajută să-l transportați atunci când călătoriți.

Video - obținerea spumei folosind săpunul de bărbierit Klar: https://www.youtube.com/watch?v=vRVUNjD0njY

  • 135.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SP

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.