Zoom image

Săpun funcțional cu sare de mare

Săpun Klar cu sare de mare pentru regenerarea pielii și stimularea metabolismului celular. Întărește țesutul conjunctiv și hrănește pielea cu minerale valoroase. Nu are arome și coloranți artificiale. Obținut din uleiuri vegetale, pure, ecologice.

Greutate: 100g

  • 25.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SF/sm

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător de săpun din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.