Săpun pentru bărbierit 99 gr in bol de lemn Truefitt & Hill
Zoom image

Săpun pentru bărbierit 99 gr in bol de lemn Truefitt & Hill

Primul barbershop din lume datează din 1805 și aparține companiei Truefitt & Hill.  

De mai bine de 200 de ani, cel mai bun parfumier și barbershop din Londra ne oferă cele mai fine produse izvorâte din tradiția și istoria Angliei.

Produsele Truefitt & Hill le oferă bărbaților calitatea și prestigiul fără egal, dar și plăcerea de a arăta și de a se simți ca niște adevărați lorzi.

  • 114.00 Lei
Qty:  

Săpunul de bărbierit (crema de bărbierit) are rolul de a produce o spumă bogată si persistentă, care să faciliteze alunecarea lamei pe față, hidratarea și protecția fetei. Dacă nu folosim un săpun (cremă de bărbierit) de calitate, degeaba avem cel mai bun aparat de bărbierit sau pămătuf. Cei care au fost măcar o dată la un barber-shop tradițional, știu că bărbierii folosesc doar săpun de bărbierit și eventual cremă de bărbierit, nicidecum spumă.

Săpunurile de lux pentru bărbierit Truefitt & Hill sunt renumite pentru deosebita lor calitate și rafinamentul ce oferă un bărbierit tradițional perfect și fin de fiecare dată. Bolul de lemn șlefuit manual este un mod deosebit și decorativ de a folosi săpunurile Trufitt & Hill pentru bărbierit.
Săpun de 99g.

Printre clienții companiei se numără aproape toți bărbații Familei Regale Britanice incepând cu regele George al III-lea, numeroși membri ai Familiilor Regale Europene, politicieni faimoși precum Sir Winston Churchill, William Gladstone - the Duke of Wellington, dar și nume celebre precum Charles Dickens, Orcar Wilde, Alfred Hitchcock, John Wayne, Frank Sinatra, Fred Astaire și Cary Grant.

  • 10% discount
    în perioada 18-20 noiembrie
  • Discount
    10%