Zoom image

Săpun pentru bărbierit Aloe-Vera 65 gr Edwin Jagger

Edwin Jagger, companie cu sediul la Sheffield, Anglia, stabilește noi standarde pentru bărbierit și produse pentru bărbați.

Din 1988, integritatea, designul și inovația au stat la baza succesului companiei. Nenumărate produse Edwin Jagger au fost desemnate de specialiști ca fiind printre cele mai bune din lume.

  • 34.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SSAV

Săpun de bărbierit pentru piele sensibilă.

Săpunul de bărbierit (crema de bărbierit) are rolul de a produce o spumă bogată si persistentă, care să faciliteze alunecarea lamei pe față, hidratarea și protecția fetei. Dacă nu folosim un săpun (cremă de bărbierit) de calitate, degeaba avem cel mai bun aparat de bărbierit sau pămătuf. Cei care au fost măcar o dată la un barber-shop tradițional, știu că bărbierii folosesc doar săpun de bărbierit și eventual cremă de bărbierit, nicidecum spumă.

SFAT: Clătiți bine fața cu apă rece după bărbierit pentru inchiderea porilor. Protejați-vă pielea prin aplicarea unui balsam hidratant după bărbierit, fără alcool. Astfel, fiecare bărbierit devine ulterior mai confortabil și mai benefic.
Edwin Jagger, lider european in fabricarea manuală a accesoriilor pentru bărbieritul tradițional și afacere de familie veche de mai bine de un sfert de secol, oferă clienților săi cele mai sofisticate accesorii pentru bărbierit, prin combinarea experienței tradiționale cu arta, designul și cele mai noi tehnologii.
 
Edwin Jagger alege intotdeauna cele mai bune materiale pentru a obține produse de o calitate ireproșabilă și pune la dispoziție pe lângă deja celebrele aparate, pămătufuri și seturi pentru bărbierit, și o gamă de produse pentru ingrijire recent dezvoltată: creme și săpunuri pentru bărbierit și loțiuni înainte/după bărbierit.
Acestea sunt fabricate din cele mai bune ingrediente, nu conțin parafină sau parabeni iar 99.9% din componentele produselor sunt obținute din culturi organice.