Zoom image

Săpun pentru femei

Săpunul pentru femei Klar este făcut din uleiuri vegetale, pure, ecologice. Este un săpun care menține pielea fină, fiind foarte hidratant și o ferește să devină uscată. Are un parfum floral foarte plăcut și oferă o senzație de prospețime.

Este decorat cu un desen de publicitate din anii '50.

Greutate: 100g

  • 19.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SF

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător de săpun din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.