Zoom image

Săpun special antiacneic

Este un săpun pe bază de argilă și plante. Este indicat în vindecarea acneelor, a mușcăturilor de insecte, a arsurilor solare și a eczemelor. Argila acționează asupra grăsimii și bacteriilor, ajutând astfel la vindecarea rănilor. Fără arome și coloranți artificiali.

Greutate: 100g

  • 25.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SFa

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător de săpun din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.