Zoom image

Set de bărbierit Edwin Jagger S81M89L11

Edwin Jagger, companie cu sediul la Sheffield, Anglia, stabilește noi standarde pentru bărbierit și produse pentru bărbați.

Din 1988, integritatea, designul și inovația au stat la baza succesului companiei. Nenumărate produse Edwin Jagger au fost desemnate de specialiști ca fiind printre cele mai bune din lume.

  • 645.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    S81M89L11

Set 3 piese pentru bărbierit.
Setul conține: suport din metal cromat, pămătuf cu mâner din metal cromat și păr de bursuc și aparat cu mâner din metal cromat.
Este realizat manual în Marea Britanie de maeștrii artizani ai EDWIN JAGGER și este unul dintre cele mai rafinate accesorii pentru bărbierit.

Mod de folosire: Clătiți cu apă caldă fața și gâtul, creați spumă din abundență folosind pămătuful și cremă sau săpun pentru bărbierit, bărbieriți folosind ușor aparatul, apoi clătiți.

După folosire clătiți aparatul și pămătuful cu apă curată și lăsați-le să se usuce natural, pe suport, intr-un spațiu cât mai deschis - acest lucru previne formarea mucegaiului pe pămătuf și deteriorarea datorată umidității; nu se recomandă stoarcerea pămătufului cu ajutorul degetelor deoarece în timp poate duce la desprinderea firelor de păr din mâner.

SFAT: Clătiți bine fața cu apă rece după bărbierit pentru inchiderea porilor. Protejați-vă pielea prin aplicarea unui balsam hidratant după bărbierit, fără alcool. Astfel, fiecare bărbierit devine ulterior mai confortabil și mai plăcut. 

Edwin Jagger, lider european în fabricarea manuală a accesoriilor pentru bărbieritul tradițional și afacere de familie veche de mai bine de un sfert de secol, oferă clienților săi cele mai sofisticate accesorii pentru bărbierit, prin combinarea experienței tradiționale cu arta, designul și cele mai noi tehnologii.

Edwin Jagger alege întotdeauna cele mai bune materiale pentru a obține produse de o calitate ireproșabilă și pune la dispoziție pe lângă deja celebrele aparate, pămătufuri și seturi pentru bărbierit și o gamă de produse pentru ingrijire recent dezvoltată: creme și săpunuri pentru bărbierit și loțiuni înainte/după bărbierit.
Acestea sunt fabricate din cele mai bune ingrediente, nu conțin parafină sau parabeni iar 99.9% din componentele produselor sunt obținute din culturi organice.