Previous image Next image
Zoom image

Set de bărbierit Klar

Set de bărbierit pentru bărbați care se respectă.

Elegant ambalate într-o cutie decorativă de lemn (săpun de bărbierit clasic 110g, săpun de baie sandalwood 100 g și aftershave clasic 50 ml), setul de bărbierit Klar este cadoul ideal pentru bărbați.

Săpunul de bărbierit Klar-Classic are note citrice-picante și este săpunul cu care abia aștepți să te bărbierești!

Klar-Classic este un săpun rafinat, cu o puternică tentă masculină, pe bază de plante.

Săpunul produce o spumă cremoasă și bogată care protejează pielea în timpul bărbieritului. Special creat pentru tenul sensibil, transformă bărbieritul în plăcere pură.

Săpunul de bărbierit este livrat într-un ambalaj fin dar robust, din aluminiu, care vă ajută să-l transportați atunci când călătoriți.

  • 239.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    SSA

De 170 de ani, Klar Seifen produce săpun de înaltă calitate după rețete și proceduri vechi dar și noi. Ajunsă la a 5-a generație, afacerea de familie din Heidelberg este recunoscută în toată lumea pentru produsele sale.

Calitatea și tradiția sunt deosebit de importante, de aceea Klar Seifen folosește cele mai bune ingrediente care duc la obținerea unor experiențe de neuitat și ne vor încânta simțurile. Klar este cel mai vechi producător din Germania.

Gama de produse Klar conține săpunuri speciale pentru copii, femei și bărbați, săpunuri cu uleiuri esențiale, săpunuri pentru păr și corp și săpunuri funcționale. O gamă specială este reprezentată de săpunurile pentru bărbierit. Săpunurile fără colorant sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii.