Previous image Next image
Zoom image

Set de bărbierit Muehle R89 ROSEGOLD

În anul 1945 ia naștere la Stützengrün, în Saxonia, compania germană Muehle. 

Astăzi, Muehle este unul dintre cei mai valoroși producători de aparate de bărbierit, săpunuri și creme de bărbierit, pămătufuri și aftershave.

 

  • 665.00 Lei
Qty:  
  • SKU
    S91M89RG

Set de bărbierit cu aparat de bărbierit clasic Safety Razor R 89 Rosegold, pămătuf Silvertip mâner Rosegold, suport pentru aparat de bărbierit și pămătuf.

Bărbieritul cu un Safety razor necesită puțin exercițiu. Chiar și pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obișnui. Începutul va fi mai ușor dacă respectați următoarele instrucțiuni: umeziți porțiunea de piele care va fi bărbierită, de preferință cu apă călduță și săpuniți din belșug cu ajutorul unui pămătuf. Dacă este posibil, utilizați o cremă de bărbierit sau un săpun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai ușor pe piele. 

Asigurați-vă că mânerul și capul aparatului sunt fixate bine unul de celălalt, dar nu strângeți șurubul prea tare ca mai apoi să nu-l mai puteți desface. Începeți să vă bărbieriți. Între aparatul de bărbierit și piele trebuie să se formeze un unghi de aproximativ 30°. Începeți cu obrajii și, apăsând ușor, permiteți aparatului să alunece pe piele.

Bărbieriți-vă întotdeauna în sensul creșterii firelor de păr. Când vă bărbieriți pe gât, întindeți pielea bine cu ajutorul mâinii libere. Nu vă îngrijorați dacă vă zgâriați sau dacă vă tăiați ușor. După ce vă veți obișnui cu aparatul de bărbierit, veți avea doar foarte rar astfel de probleme.

Pentru bărbații cu experiență: prin slăbirea ușoară a mânerului (aproximativ ½ de rotație), se mărește unghiul lamei. Aceasta vă va permite să vă bărbieriți mai ușor contururile feței. Strângeți intotdeauna mânerul înainte de a continua bărbieritul.


Dimensiuni aparat de bărbierit: L 95 mm, B 53 mm
Greutate aparat de bărbierit: 66 g
Dimensiuni pămătuf: 31 mm x 100 mm
Greutate pămătuf: 130 g
Țara de origine: Germania